Resultaten ANVS-inspectieproject

Inspectieresultaten radioactieve bronnen in papier- en drankenindustrie.

In bijgevoegde factsheet vind je de uitkomsten en aanbevelingen van deze inspecties, die in 2023 zijn uitgevoerd bij bedrijven in de dranken- en papierindustrie. Er is geïnspecteerd op veilig gebruik van ingekapselde bronnen met radioactieve stoffen. Uit de inspecties volgden kleine overtredingen van de regels, die inmiddels door de betrokken bedrijven zijn opgelost.

De resultaten zijn met een nieuwsbericht op de ANVS website gepubliceerd: (Bedrijven uit dranken - en papierindustrie werken veilig met radioactieve bronnen | Nieuwsbericht | Autoriteit NVS) en hieronder te downloaden. 

Documenten

Titel Auteur Type
inspectieresultaten-dranken-en-papierbedrijven-2023 secretariaat pdf Download

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.