NVS Joh Atenbeurs

Jop heeft de beurs gewonnen op basis van zijn bachelor scriptie voor de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT).

Vorige maand feliciteerden we Jop Reijerink (docent stralingsonderwijs bij de TU Delft) met het winnen van de Joh Atenbeurs. Jop heeft de beurs gewonnen op basis van zijn bachelor scriptie voor de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT). We hebben nu ook vernomen dat zijn abstract (bepalen van de huiddosis met een Hand-Voet-Kleding monitor) is geaccepteerd door de organisatie van het IRPA-congres. Veel succes in Florida Jop!

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.