NVS Joh Atenbeurs

Met veel genoegen feliciteert het NVS-Bestuur Jop Reijerink (docent stralingsonderwijs bij de TU Delft) met het winnen van de Joh Atenbeurs.

De NVS kent sinds 2009 speciaal voor jonge leden/young professionals de zogenaamde Joh Atenbeurs. De beurs wordt iedere twee jaar beschikbaar gesteld en is bedoeld om beginnende stralingsdeskundigen financieel te ondersteunen bij deelname aan een IRPA-congres. De perfecte gelegenheid om wetenschappelijk of toegepast werk te presenteren aan vakgenoten buiten onze landsgrenzen.

Jop heeft de beurs gewonnen op basis van zijn bachelor scriptie voor de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT). Hij heeft een abstract ingediend om zijn werk rond het bepalen van de huiddosis met een Hand-Voet-Kleding monitor te presenteren tijdens het IRPA-congres in Florida (VS) in 2024.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.