Derde ENA workshop in Rome, 15-17 mei 2024

De European NORM Association (ENA), de vereniging die de belangrijkste Europese expertise op het gebied van NORM (Naturally Occurring Radioactive Materials) samenbrengt, zal in samenwerking met ISS (National Center for Radiation Protection and Computational Physics) en de Italiaanse Radiation Protection Association (AIRP), de derde editie van de ENA Workshop organiseren, van 15 tot 17 mei 2024 in Rome.

De European NORM Association (ENA), de vereniging die de belangrijkste Europese expertise op het gebied van NORM (Naturally Occurring Radioactive Materials) samenbrengt, zal in samenwerking met ISS (National Center for Radiation Protection and Computational Physics) en de Italiaanse Radiation Protection Association (AIRP), de derde editie van de ENA Workshop organiseren, van 15 tot 17 mei 2024 in Rome. 

Het doel van de workshop is om ruimte te bieden om technieken en oplossingen voor stralingsbeschermingsproblemen te vergelijken, om de regelgeving die in EU-landen wordt geïmplementeerd te bespreken, en om ervaringen rond recente onderwerpen, zoals de eisen met betrekking tot circulaire economie, te delen. Voor meer informatie en aanmelden: https://www.airp-asso.it/2024/02/19/3rd-ena-workshop-in-rome-italy-15th-17th-may-2024/

Zie het programma hieronder bij documenten. 

Documenten

Titel Auteur Type
Scientific_Program ENA secretariaat pdf Download

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.