Belangrijk nieuws NVS-Voorjaarssymposium

In 2024 worden de symposia niet in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden, maar is deze locatie ingeruild voor die van het vernieuwde NBC te Nieuwegein.

NVS-Voorjaarssymposium

“Juridische zaken”

voorafgegaan door een algemene ledenvergadering

vrijdag 22 maart 2024

NBC te Nieuwegein

In 2024 worden de symposia niet in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden, maar is deze locatie ingeruild voor die van het vernieuwde NBC te Nieuwegein. Het Voorjaarssymposium zal op eenzelfde wijze gestalte worden gegeven als het afgelopen Najaarssymposium. Dat houdt in dat u bij uw inschrijving kunt aangeven of u het symposium fysiek wil bijwonen, dan wel online via een beveiligde livestream met inlog en interactiemogelijkheden. Zowel voor het fysiek volgen als via de livestream wordt een certificaat van deelname afgegeven, goed voor registratiepunten in de categorie ‘Bijwonen symposia’. Het afgelopen Najaarssymposium is fysiek bijgewoond door 270 leden en hebben daarnaast tegen de 100 leden het symposium online gevolgd.

Het Voorjaarssymposium wordt gehouden op vrijdag 22 maart 2024 met als centraal thema “Juridische zaken”. Zoals gebruikelijk wordt dit thema weer van verschillende kanten belicht, waarbij niet alleen oog zal zijn voor de wettelijke kaders. Momenteel is het programma in voorbereiding. Wanneer het programma verder is uitgekristalliseerd, wordt u hierover geïnformeerd via Nieuwsbrief, e-mail en website. Reserveer alvast de datum.

De Programmacommissie.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.