Nieuwe ANVS-directeur bevoegd gezag

Bernd Keller is per 1 juni 2023 gestart als directeur Bevoegd Gezag van de ANVS. Hij vervulde deze functie sinds februari als interim-directeur, waardoor hij nu verder werkt aan wat hij sinds begin dit jaar is gestart. Het Bevoegd Gezag draag zorg voor deskundige vergunningverlening en toezicht, zowel voor nucleaire veiligheid als stralingsbescherming.

Naast de directie Bevoegd Gezag, kent de ANVS sinds begin dit jaar ook de directies Bedrijfsvoering en Informatievoorziening (directeur: Ilya Wit-Hoornweg) en Beoordeling en Advies (interim-directeur Jan Pieter Mook). De wervings- en selectieprocedure voor de directiefunctie Beoordeling en Advies loopt op dit moment.

De NVS wil Bernd hierbij van harte feliciteren en vanzelfsprekend zullen we onze goede samenwerking voortzetten.

Voor meer informatie over de ANVS en haar organisatie, klik naar: www.anvs.nl en Organisatie | Over de ANVS | Autoriteit NVS

 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.