IRPA en IOMP tekenen een samenwerkingsovereenkomst

De International Organization for Medical Physics (IOMP) en de International Radiation Protection Association (IRPA) hebben een hernieuwd Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend. Dit memorandum gaat over het bevorderen van veilig gebruik van straling in de gezondheidszorg zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de zorg. Het MoU benadrukt de erkenning van de twee organisaties dat ze elkaar kunnen aanvullen bij het bevorderen van hun respectieve doelstellingen en ook hun inzet om de samenwerking tussen de twee organisaties op het gebied van stralingsbescherming te verbeteren. IOMP en IRPA zetten zich al lang in voor het bevorderen van stralingsveiligheid en dit MoU is een belangrijke stap voorwaarts in het bereiken van hun gezamenlijke doelen.

 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.