Internationale norm workshop in Siracusa, Sicilië, 14-16 juni 2023

Een driedaagse workshop speciaal gewijd aan NORM in industriële olie en gasinstallaties, georganiseerd door de Italiaanse Vereniging voor Stralingsbescherming (AIRP), zal worden gehouden in Syracuse, Sicilië van 14 tot 16 juni, in het prachtige Resort Borgo di Luce - I Monasteri. De bijeenkomst wordt ondersteund door de ICRP, de IRPA en de IAEA. Tijdens de eerste dag zullen vooraanstaande internationale sprekers de "state of the art" over dit onderwerp toelichten en lezingen geven over enkele van de belangrijkste en meest uitdagende problemen. In de volgende dagen zal de workshoptaal overschakelen naar het Italiaans, aangezien er meer specifieke Italiaanse issues worden besproken. Meer informatie kunt u op de workshop website vinden.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.