The Phoenix Leaders Education Program

‘The Phoenix Leaders Education Program’ is op zoek naar nieuwe studenten. Het toelatingsproces (voor oktober 2023) voor het 'Phoenix Leader Education Program for Renaissance after a Radioactive Disaster' van Hiroshima University is gestart.

Studenten van over de hele wereld die verantwoordelijkheid willen nemen in het beheer van mogelijke toekomstige nucleaire rampen kunnen zich aanmelden. Het programma is gebaseerd op de ervaringen van Hiroshima University tijdens de ondersteuning bij de atoomramp op Hiroshima en Nagasaki. Het programma heeft tot doel de deelnemers te scholen in vaardigheden om de gezondheid van mensen te beschermen tegen radiologische risico’s en de bescherming van het milieu en de samenleving te behartigen. Het geïntegreerde programma van 4-5 jaar is ontworpen om wereldleiders (Phoenix Leaders) te ontwikkelen die in staat zijn om adequaat te handelen in omstandigheden met grote stralingsrisico’s en bij te dragen aan het herstel na dergelijke situaties. Ga voor meer informatie over het programma naar http://phoenixprogramlp.hiroshima-u.ac.jp/en/.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.