SRP 'Radiation Protection Today'

De UK Society for Radiological Protection publiceert twee keer per jaar het tijdschrift 'Radiation Protection Today'.

Elk nummer heeft 40 pagina's met artikelen en alle edities zijn beschikbaar op www.srp-rpt.uk.

Het huidige nummer heeft als thema 'Decommissioning' en bevat artikelen over mobiele robotica bij nucleaire ontmanteling, ontsmettingstechnieken, het opruimen van oude radiumverontreiniging en voortgang bij decommissioning van de Sellafield-locatie. Het tijdschrift kan kosteloos gedownload worden en mag verspreid worden. Het is de bedoeling dat een zo groot mogelijk publiek bereikt wordt.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.