IAEA Lise Meitner Programme

Het professionele IAEA-programma, genoemd naar de Oostenrijks-Zweedse natuurkundige Lise Meitner, heeft tot doel de loopbaanontwikkeling van vrouwen in de nucleaire sector te stimuleren, met name op het gebied van kernenergie.

Het programma omvat professionele bezoeken aan verschillende nucleaire faciliteiten, zoals, maar niet beperkt tot, faciliteiten in aanbouw, werking of ontmanteling, onderzoekscentra, wetenschappelijke instellingen, laboratoria, de industriesector en startende bedrijven. Het curriculum van het programma sluit aan bij de profielen en interesses van de deelnemers. Bovendien hebben deelnemers de mogelijkheid om individuele professionele netwerk uit te breiden met een breed scala aan leiders en experts in het veld.

Het programma is gericht op vrouwelijke professionals in het begin of midden van hun carrière. Meer informatie over het programma vind je hier: Lise Meitner-programma. Meer informatie over hoe je je kunt aanmelden (vóór 19 maart 2023) is hier te vinden.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.