ETRAP

Van 27 tot en met 30 juni 2023 vindt de 8e editie van de ETRAP (Education and Training in Radiation Protection) - conferentie plaats. De conferentie wordt gehouden in Groningen.

Sinds vele jaren brengt de ETRAP-conferentie opleiders, academici, beleidsmakers, stralingsbeschermingsdeskundigen, overheden en eindgebruikers samen om de nieuwste ontwikkelingen in onderwijs en training op het gebied van stralingsbescherming te presenteren en te bespreken. De conferentie in 2023 zal zich onder andere richten op competentie versus kwalificatie, uitvoering van competentiebeoordelingen, aantrekken en behouden van competent personeel en online en hybride leren. Meer informatie vind je hier.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.