Artikel Gezondsheidsraad

Interessant leesvoer op de website van de gezondheidsraad: Een interview met commissievoorzitter prof. dr. ir. Hans Kromhout, hoogleraar Epidemiologie van Gezondheidseffecten van Elektromagnetische Velden (Universiteit Utrecht) en dr. Eric van Rongen, als wetenschappelijk secretaris tot zijn pensioen verbonden aan de Commissie Elektromagnetische velden (EMV). Prof. dr. ir. Kromhout: ‘Gezien de huidige ontwikkelingen is het verstandig om de blootstelling systematisch te monitoren. Dat gebeurt nog te weinig.’ Lees het artikel hier.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.