Aangepaste folder handelingsperspectief uitvaartbedrijven

In het kader van de problematiek rondom overleden, recent met radioactieve stoffen behandelde patiënten, heeft de ANVS een zogenoemde graduele aanpak ontwikkeld.

Over dit handelingsperspectief heeft de ANVS een folder opgesteld voor de uitvaartbedrijven. Inmiddels is er een aangepaste folder op de ANVS-website gepubliceerd; het onderscheid tussen lage dosis en hoge-dosis jodium-131 bleek te zijn weggevallen in de figuren. De aangepaste folder is te vinden via: Handelingsperspectief uitvaartbedrijven | Publicatie | Autoriteit NVS.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.