ICRP Workshop Application of tolerability and reasonableness in the medical field

Op 20 en 21 juni as wordt door ICRP en IRPA een virtuele workshop georganiseerd. Onderwerp van de workshop is de toepassing van de concepten redelijkheid (reasonableness) en verdraagbaarheid (tolerability) in de medische sector. De verzamelde informatie dient als input voor de ICRP taakgroep 114 die het historisch en huidig perspectief op deze gebieden in kaart brengt. Het aantal deelnemers is beperkt. Meer informatie is hier te vinden.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.