Tiende Internationale NORM Symposium (NORM X)

Het programma van het 10de Internationale Symposium over NORM (NORM X) is zo goed als rond. Naast de geaccrediteerde opfriscursussen kent dit symposium twee geassocieerde events, namelijk de 3de workshop van de Europese NORM Associatie (ENA) en de Ricomet 2022 conferentie ‘sociale en menswetenschappen met betrekking tot publieksacceptatie van ioniserende straling’. Daarnaast kan een beperkt aantal deelnemers een NORM locatie bezoeken.

Tijdens het symposium en de workshop worden meerdere uitdagingen met betrekking tot een wereldwijde en Europese circulaire economie voor NORM reststoffen aan de orde gesteld, waarbij veel verwacht wordt van de discussie panels op donderdag 12 mei. Op dinsdag 10 mei houdt Ricomet 2022 zich hoofdzakelijk bezig met de communicatie van Radon/Thoron risico’s en hoe deze te communiceren met de bevolking. Op 11 mei richt Ricomet 2022 zich op de maatschappelijke uitdagingen bij nucleaire ontmantelingsprojecten (incl. kernenergiecentrales) en vooral op de praktische ervaringen met communicatie met en betrokkenheid van belanghebbenden uit verschillende landen. Kortom een uitdagend programma met volop gelegenheid om je scholings- en internationale symposium punten te scoren. Kijk voor de aangeboden opfriscursussen en het volledig symposium programma (incl. geassocieerde events) op de NORM X website. Het is ook mogelijk om je slechts voor één van de symposiumdagen te registreren, zodat je de dag kunt uitkiezen welke voor jou het meest relevant is.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.