International Conference on Individual Monitoring of Ionising Radiation (IM2022) and Neutron and Ion Dosimetry Sympoisum (NEUDOS-14)

Het Instituut voor Kernfysica van de Poolse Academie van Wetenschappen (IFJ PAN) en de European Radiation Dosimetry Group (EURADOS) nodigen je uit om deel te nemen aan de gecombineerde internationale conferentie over individuele monitoring van ioniserende straling (IM2022) en het Neutron and Ion Dosimetry Symposium (NEUDOS-14) dat zal worden gehouden in Krakau (Polen) van 25 tot 29 april 2022. Voor meer informatie zie deze flyer en: www.imneudos.jordan.pl, www.facebook.com/IM2022Neudos14 of www.linkedin.com/company/imneudos/.

 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.