Herregistratie stralingsbeschermingsdeskundigen

Een groot deel van de initiële registraties van de stralingsbeschermingsdeskundigen verloopt op 1 januari a.s. De 5-jaars registratietermijn verstrijkt dan voor de deskundigen die zich per 1-1-2015 hebben laten registreren.

De ANVS heeft het NVS-bestuur erop geattendeerd dat het aantal aanvragen voor herregistratie tot nu toe lager is dan verwacht. De NVS wil u daarom wijzen op het belang van herregistratie indien dat voor uw functie noodzakelijk is. Met vragen over de aanvraag voor herregistratie kunt u contact opnemen met ANVS via website.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.