Nascholing RIAS

De inspectie SZW heeft tijdens haar ronde nucleaire geneeskunde in 2018 en radiologie in het voorjaar van 2019 geconstateerd dat veel instellingen hun risicoanalyses niet conform Bijlage A van de ‘Regeling stralingsbescherming beroepsmatige blootstelling 2018' hebben opgesteld. De inspectie vindt dit een noodzakelijke voorwaarde.

 

De commissie stralingshygiëne van de NVKF heeft i.s.m. de NCS aan de inspectie een format voorgelegd voor deze risicoanalyse en deze is door de inspectie goedgekeurd. De NVKF organiseert ondersteunt door de NVS een bijscholing om leden te ondersteunen in het maken van deze risicoanalyse. Deze zal op 1 november 2019 plaatsvinden.

Meld u nu via deze link aan voor de nascholing RIAS!
Vanwege de zaalgrootte is het aantal inschrijvingen gelimiteerd op 125.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.