10 jaar Joh Atenbeurs

In 2009 startte de NVS met de toekenning van de Joh Atenbeurs voor stralingsdeskundigen. De beurs werd ingesteld om de drempel om deel te nemen aan een internationaal stralingsbeschermingscongres (IRPA) lager te maken. Dit jaar wordt de inschrijving voor beurs voor de 6e keer geopend.

Er zijn deze zomer 2 beurzen beschikbaar in aanloop naar het IRPA-congres in Seoul. Het congres wordt van 11-15 mei 2020 gehouden. De beurs is niet alleen bedoeld voor werk op wetenschappelijk gebied, ook toegepast werk komt in aanmerking. Twijfel je of jouw idee geschikt is? Neem contact op met het bestuur via info@nvs-straling.nl, we helpen je graag verder.

De uiterste inleverdatum om mee te dingen naar de Joh Atenbeurs is 31 augustus 2019. Je vindt binnenkort meer informatie op de website.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.