Belgische Vereniging voor Stralingshygiëne

Zowel de NVS als de BVS vinden het belangrijk om elkaar te helpen als wetenschappelijke verenigingen. Gezien de vergelijkbare doelstellingen zijn dan ook stappen gezet voor een nauwere samenwerking.

Na een eerste overleg tijdens het IRPA-congres in Den Haag, werd het najaarssymposium bezocht door collega’s van de BVS en hebben leden van de NVS een wetenschappelijke vergadering van de BVS in Brussel bijgewoond. Op 7 december 2018 werd de algemene ledenvergadering en het wetenschappelijke programma over UNSCEAR bijgewoond. Het was een interessante en nuttige middag waarvan er hopelijk nog vele gaan volgen. We houden u op de hoogte van eventuele gezamenlijke activiteiten. Neem alvast eens een kijkje op de website van de BVS: http://www.bvsabr.be/

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.