Vergunningaanvragen via het digitale ANVS-loket

Vanaf maandag 8 oktober kunt u voor het aanvragen, wijzigen of intrekken van een vergunning voor een nucleaire installatie of voor handelingen met een stralingsbron terecht bij

 het ANVS-loket: https://loket.anvs.nl.

Het doen van een kennisgeving voor bijvoorbeeld het vervoer van radioactieve stoffen en de registratie voor het werken met een stralingsbron zoals een röntgenapparaat, was al mogelijk in het ANVS-loket. Om toegang te krijgen tot het ANVS-loket wordt gebruik gemaakt van eHerkenning. U dient dus eerst te beschikken over eHerkenning voor u bij het ANVS-loket terecht kunt: https://www.eherkenning.nl/

Documenten

 News
Titel Auteur Type
Factsheet Nieuwe digitale dienstverlening okt 2018 (artikel1) secretariaat pdf Download

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.