NVKF lustrumsymposium

In 2018 bestaat de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica 45 jaar. Daarmee wordt het negende lustrum bereikt, en dit zal groots gevierd worden met een 2-daags congres en wel op 4 en 5 oktober 2018.

In 2018 bestaat de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica 45 jaar. Daarmee wordt het negende lustrum bereikt, en dit zal groots gevierd worden met een 2-daags congres en wel op 4 en 5 oktober 2018.

Het thema luidt: Daar zit muziek in! Met dit thema hebben we ook een prachtige en muzikale locatie gevonden voor het congres: de Philharmonie te Haarlem.

De NVKF hoopt een aantrekkelijk programma neer te zetten en nodigt ieder van harte uit om dit congres bij te wonen. Voor meer informatie, zie de website van de NVKF.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.