IRPA Executive Council Report for the Term 2012-2016

Het primaire doel van IRPA is om een intermediair te vormen tussen diegenen die betrokken zijn bij stralingsbeschermingsactiviteiten in alle landen, zodat zij gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren en daardoor de stralingsbescherming in vele delen van de wereld kunnen bevorderen.

Het werkterrein omvat alle relevante aspecten van de stralingsbescherming, zoals wetenschap, geneeskunde, engineering, technologie en wetgeving, om de bescherming van mens en milieu tegen de gevaren veroorzaakt door straling te verbeteren en daarmee een veilig gebruik te bevorderen van medische, wetenschappelijke en industriële radiologische handelingen voor de mensheid.

Via de volgende link  komt u bij de IRPA Executive Council Report for the Term 2012-2016.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.