Driedaags Lustrum-evenement

De vereniging is opgericht op 4 februari 1960. Dat betekent dat 2025 een lustrumjaar voor de vereniging is. In samenwerking met de verschillende commissies en afdelingen van de vereniging is een driedaags evenement in voorbereiding dat zal worden gehouden op 18 t/m 20 juni 2025. De locatie is Burgers’ Zoo te Arnhem. Het programma is nog niet uitgekristalliseerd maar omvat vrijwel zeker een nascholing en twee symposiumdagen, waarvan één met parallelle sessies. Wij houden je van de vorderingen in deze via Nieuwsbrief en e-mail op de hoogte.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.