FYSIEK - NVS Najaarssymposium

FYSIEK - NVS Najaarssymposium

Voorafgegaan door een algemene ledenvergadering

vrijdag 15 november 2024

NBC te Nieuwegein

Het Najaarssymposium zal worden gehouden bij het NBC te Nieuwegein. Aan het symposium zal op eenzelfde wijze gestalte worden gegeven als te doen gebruikelijk. Dat houdt in dat je bij je inschrijving kunt aangeven of je het symposium fysiek wil bijwonen, dan wel online via een beveiligde livestream met inlog en interactiemogelijkheden. Zowel voor het fysiek volgen als via de livestream wordt een certificaat van deelname afgegeven, goed voor registratiepunten in de categorie ‘Bijwonen symposia’. Het afgelopen Voorjaarssymposium is fysiek bijgewoond door 285 leden en daarnaast hebben 130 leden het symposium online gevolgd.

Het centrale thema en het programma zijn op dit moment nog onderwerp van overleg. Wij houden u via de Nieuwsbrief van onze vorderingen op de hoogte. Noteer wel alvast de datum van 15 november 2024 in uw agenda.

De Programmacommissie.

Locatie

NBC
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.