Nascholing Stralingsbescherming voor MBB’er

Deze nascholing stralingsbescherming (voorheen stralingshygiëne niveau 4A/B)  is speciaal gericht op medische beeldvormings- en bestralingsdeskundigen (MBB’ers). Na deze nascholing heb je je kennis rond stralingsbescherming op een uitdagende en leuke manier weer opgefrist. Bovendien levert het 6 punten op voor het kwaliteitsregister paramedici.

In deze nascholing worden alle onderwerpen van stralingsbescherming opgefrist en wordt er aandacht besteed aan praktische stralingsbescherming. Daarbij is de NRG Academy in staat de nascholing speciaal te richten op werkzaamheden in de:
- Radiologie
- Nucleaire geneeskunde
- Radiotherapie

De NRG Academy biedt ook een e-learning stralingsbescherming voor de MBB'er aan. Meer informatie? Bekijk de pagina: E-learing stralingsbescherming voor de MBB'er

Kosten: € 555,00

Meer informatie via Nascholing Stralingsbescherming voor de MBB'er | NRG Academy (ensuringnuclearperformance.com)

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.