Young Professionals Netwerkdag

Interactieve netwerkdag voor de Young Professionals (YP) NVS

Sinds enige tijd is binnen de NVS de ad-hoccommissie Young Professionals actief. Een Young Professional (YP) is iemand die in de eerste 10 jaar van zijn of haar stralingsbeschermingscarrière zit. Om een goed beeld te krijgen waar binnen deze groep YP’s behoefte aan is, organiseert de commissie een netwerkdag. Een dag om elkaar beter te leren kennen, de kennis over stralingsbescherming te verbreden en natuurlijk informatie op te halen over een YP-netwerk.

Waarom een netwerkdag voor de Young Professionals (YP) van de NVS?

  • Je leert meer (YP) collega’s uit het werkveld kennen.
  • Je deelt jouw ideeën over stralingsbescherming voor nu en in de toekomst.
  • Je denkt mee over de start van de YP binnen de NVS.
  • Je verbreedt je kennis over stralingsbescherming.

Wil je meehelpen om deze dag tot een succes te maken en aan de voet te staan van een YP-netwerk? En heb je daarnaast zin in een gezellige, uitdagende en leerzame dag?

Kom dan naar de interactieve netwerkdag georganiseerd door de commissie Young Professionals op 14 april 2023. Naast diverse sprekers die of een YP zijn of helpen bij netwerken zijn er twee workshops gepland die je beide gaat volgen.

De dag wordt eenmalig georganiseerd door de ad-hoc commissie YP. De NVS hoopt dat eventuele vervolg activiteiten/bijeenkomsten voor de YP doelgroep door de YP zelf georganiseerd worden, uiteraard met hulp en ondersteuning vanuit de vereniging.

Workshop 1: een serious game waarin je met de andere deelnemers middels diverse opdrachten de code van de kluis moet kraken. Jullie skills op het gebied van samenwerking, communicatie en natuurlijk de kennis van stralingsbescherming wordt getest. Wie is het snelst?

Workshop 2: de YP is een belangrijke groep binnen onze vereniging. Jullie zijn tenslotte de nieuwe generatie stralingsbeschermingsdeskundigen. Daarom willen we samen met jullie onderzoeken wat de YP in de stralingsbescherming nodig heeft en wat jullie kunnen betekenen voor de NVS?

 

Programma:

08:30 – 09:00

Inloop met koffie/thee

 

09:00 – 09:20

Opening door voorzitter NVS

Carolien Leijen

09:20 – 10:20    

Een reis door Netwerkland

Rens Tanis

10:20 – 11:00

Koffiepauze

 

11:00 – 12:30

Workshop 1 of 2

 

12:30 – 13:30

Lunchpauze

 

13:30 – 14:00    

Internationale samenwerking IRPA-YPN

n.t.b.

14:00 – 14:45    

Ervaring van een YP en winnaar Joh Atenbeurs

Whitney Coulor

14:45 – 15:15

Koffiepauze

 

15:15 – 16:45   

Workshop 1 of 2

 

16:45 – 17:00   

Conclusies

 

 

17:00 – 18:30

Netwerkborrel

 

 

Inschrijfkosten:
€ 20,- inschrijfkosten voor de gehele dag. Er kunnen maximaal 50 leden deelnemen aan de Netwerkdag. 

 

Locatie

Jaarbeurs Meetup (Beatrixgebouw)

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.