NVS Najaarssymposium

Voor het Najaarssymposium gaan we ervan uit dat een fysiek symposium weer mogelijk is. De opzet van het symposium volgt in die zin een tweesporenbeleid, waarbij een deel van de leden het symposium fysiek kunnen bijwonen. Voor de leden die liever (nog) niet fysiek een symposium willen bijwonen, wordt de mogelijkheid geboden om online deel te nemen aan het symposium via een beveiligde livestream met inlog en interactiemogelijkheden. Leden die zich inschrijven voor het fysieke symposium nadat het maximale aantal deelnemers is bereikt kunnen ook via de livestream deelnemen aan het symposium. Bij de inschrijving kunt u uw voorkeur aangeven. Zowel voor het fysiek volgen als via de livestream wordt een certificaat van deelname afgegeven, goed voor registratiepunten in de categorie ‘Bijwonen symposia’. Het symposium wordt voorafgegaan door een algemene ledenvergadering.

Het symposium wordt gehouden op vrijdag 12 november a.s. De Programmacommissie buigt zich nog over het thema van de symposiumdag. Wanneer hierover meer duidelijkheid is, wordt u hierover geïnformeerd.

De Programmacommissie

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.