Achtste NCS Lustrum

Veertig jaar terug werd de Nederlandse Commissie voor Stralingsdosimetrie opgericht met als doel het bevorderen van verantwoord gebruik van de dosimetrie van ioniserende straling. Sinds haar oprichting werden door de NCS ruim 30 rapporten gepubliceerd. Zoals gebruikelijk wordt het lustrum gevierd met een symposiumdag.

Tijdens de dag is de voertaal Engels. Meer informatie over het programma en de aanmelding vind je hier:

https://radiationdosimetry.org/ncs/eighth-ncs-lustrum

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.