NORM X Symposium

Het is inmiddels een maand geleden dat het 10th International Symposium on Naturally Occurring Radioactive Material (NORM X) is afgesloten met een opmerkelijke mate van consensus.

Alle NORM X presentaties kunnen nu worden gedownload van het IAEA Occupational Radiation Protection Netwerk (ORPNET). Gebruik deze link en registreer jezelf voor ORPNET om toegang tot de presentaties te krijgen en op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid van de bij de presentaties behorende ‘full papers’. Ook nieuws omtrent het eerstvolgende NORM symposium in Ghana (NORM XI) wordt op deze site gepubliceerd.

 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.