De NVS feliciteert Whitney Coulor!

Whitney kreeg dit jaar als winnaar van de NVS Joh Atenbeurs de gelegenheid om aan het zesde Europese IRPA-congres in Hongarije deel te nemen en mee te dingen naar de Young Professional/Young Scientist Award.

Graag feliciteren we Whitney met het winnen van de publieksprijs, proficiat! Met haar verhaal; ‘Developing a radiation safety program in countries with no legislation in radiation safety – a report on Caribbean countries” wist ze deze welverdiende prijs in de wacht te slepen. Fijn, dat we als NVS een bijdrage hebben mogen leveren aan deze mooie prestatie. Daarnaast zijn we natuurlijk erg blij met de nauwe NVS-betrokkenheid van Whitney als coördinator van de afdeling Suriname en Caribisch gebied (NVS-SC).

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.