Het tiende Internationale NORM Symposium, Utrecht, Nederland, 2022

Een internationaal gerespecteerd NORM symposium nu 25 jaar later terug in het land waar het ooit begon (1997 in Amsterdam, Nederland). Dit tiende symposium (NORM X) wordt onder auspiciën van de NVS georganiseerd.

Wat is er bereikt in die 25 jaar, maar vooral waar moeten we naar toe: een circulaire -NORM- economie? Je kunt je bijdragen vanuit historisch standpunt, recent onderzoek of toekomstig perspectief insturen, terwijl de early bird inschrijving is geopend. Voor verdere informatie zie de NORM X website.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.