ETRAP 2021 Online - Call for Abstracts

De 7th International Conference on Education and Training in Radiation Protection, ETRAP 2021, gaat in virtuele vorm door van 23-26 maart 2021! Het aangepaste centrale thema is 'Education and Training in Radiation Protection in a virtual setting - challenges and opportunities'.

De ETRAP conferenties brengen aanbieders van opleidingen, beleidsmakers, stralingsbeschermingsdeskundigen, toezichthouders en eindgebruikers bij elkaar om de laatste bevindingen en ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, opleiding en instructie in stralingsbescherming in de nucleaire industrie, de gezondheidszorg, onderzoekscentra en overheidsorganisaties te bespreken.

Je kunt nog steeds je bijdrage voor deze conferentie indienen (deadline 18 december 2020) via de website van ETRAP (www.etrap.net). Nu ETRAP 2021 online wordt gehouden zal de eerstvolgende fysieke ETRAP conferentie in 2023 als in Groningen worden georganiseerd.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.