Vernieuwde pagina’s over straling RIVM

Begin mei werd de nieuwe RIVM-website over straling en radioactiviteit gepubliceerd. De website geeft informatie over wat het RIVM doet op het gebied van straling en radioactiviteit. Op de verschillende pagina’s lees je meer over waar radioactiviteit vandaan komt, hoe blootstelling plaatsvindt, over het gebruik van straling in de gezondheidszorg en straling in de industrie. Verder is er informatie over de monitoring van radioactiviteit in het milieu, de voorbereiding op stralingsincidenten en het wetenschappelijk en beleidsondersteunend onderzoek waar het RIVM aan werkt.

Je vindt de website hier: RIVM website Straling en radioactiviteit

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.