Lustrumviering NVS 60 jaar

Alle lustrumactiviteiten, te weten de nascholing op 17 juni, het symposium en de algemene ledenvergadering van 18-19 juni, zullen niet doorgaan op deze data. De organisatie is in overleg met Burgers Zoo, docenten en sprekers op zoek naar een nieuwe datum in het voorjaar van 2021. Zodra de nieuwe data bekend zijn word je geïnformeerd. Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht om de algemene ledenvergadering in het voorjaar te houden, bijvoorbeeld via een livestream. De stukken voor de ALV, te weten het jaarverslag 2019 en de financiële verantwoording over 2019 zullen medio juni via het ledengedeelte van de website gepubliceerd worden.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.