ICRP mentorships

ICRP heeft een mentorprogramma opgezet om universitaire studenten, startende professionals en wetenschappers te betrekken bij ICRP-taakgroepen onder begeleiding van een ICRP-lid als mentor. Een deelnemer kan afkomstig zijn van educatieve, overheids-, particuliere of andere organisaties. Dit is een parttime vrijwillige regeling waarbij deelnemers blijven werken in hun eigen organisatie. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar de organisatie van de deelnemer draagt alle kosten die deze mogelijkheid met zich meebrengt.

De overeenkomst geldt voor een vooraf bepaalde periode, meestal een jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Gedurende deze tijd zal de deelnemer lid zijn van een taakgroep. De mentor, meestal een lid van de betreffende taakgroep, is verantwoordelijk voor het bieden van begeleiding en ondersteuning aan de deelnemer. Meer informatie is hier te vinden.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.