School Event 2020

Het wordt alweer spannend voor de werkgroep, voor je het weet is het 18 maart 2020. Alle partijen zijn benaderd: de sprekers, potentiële standhouders, belanghebbenden van het RIVM en scholen in de regio en iets verder. Alle radertjes draaien en nu is het aan alle vrijwilligers in de werkgroep om alles in goede banen te leiden. Flyers zijn verspreid, er is een promotiefilmpje gemaakt en in verschillende nieuwsbrieven wordt reclame gemaakt voor het School Event. De inschrijving voor de scholen sluit op 12 januari en hopelijk kunnen we dan 150-200 middelbare scholieren een super interessante dag bezorgen. Op naar 18 maart!

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.