NORM X symposium, 2022

De afdeling NVS-IS en het NVS-bestuur organiseren samen het 10e internationale NORM-symposium “NORM X” en halen dit symposium na 25 jaar weer naar Nederland. Om dit symposium financieel onafhankelijk van de NVS uit te kunnen voeren gaat de Stichting Radiation Protection Symposium North-West Europe haar werknaam “IRPA 2018” wijzigen in “NORM X”, waarbij het zittende “IRPA 2018” bestuur haar functie begin 2020 gaat overdragen aan het nieuwe “NORM X” bestuur.

Sinds het vierde NORM-symposium (NORM IV) worden de ‘symposium proceedings’ door de International Atomic Energy Agency (IAEA) gepubliceerd. De IAEA is medeorganisator sinds NORM V en zal nu ook weer nauw betrokken zijn. Er worden nog leden voor het Local Organisation Committee (LOC) gezocht, terwijl de Scientific Program Committee (SPC) geacht wordt een aantrekkelijk programma samen te stellen. Het SPC zal gevormd worden uit de nodige NVS’ers (ook hiervoor kunt u zich nog aanmelden) en vertegenwoordigers van (inter)nationale (zuster)organisaties.

 

Voor informatie over NORM X 2022: zie www.NORMX2022.com 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.