Handreiking Beveiliging Radioactieve Stoffen (BRAS)

Op verzoek van de ANVS is aan de afdeling Grote Vergunninghouders een concept-handreiking beveiliging radioactieve stoffen (BRAS) ter consultatie voorgelegd. Het nadrukkelijke verzoek hierbij was om de handreiking ook voor te leggen aan de beveiligingsverantwoordelijke (indien van toepassing.

De concept-handreiking is een update van de reeds bestaande handreiking BRAS. Een update bleek onder andere nodig in verband met de invoering van de ANVS-verordening op 6 feb 2018. De verzamelde feedback is gedeeld met de ANVS. De handreiking heeft en krijgt geen wettelijke status maar is enkel bedoeld als ondersteunend document.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.