Herregistratie stralingsbeschermingsdeskundigen (CD en ACD)

Veel van u zullen de komende maanden voor de eerste keer een herregistratie aanvragen bij de ANVS. Het bestuur sprak met ANVS over de werkwijze die voorgestaan wordt en hoe wij u, onze leden, kunnen ondersteunen bij de aanvraag. Een van de afspraken is recent gerealiseerd.

Voor herregistratie als stralingsbeschermingsdeskundige moet u aan kunnen tonen dat u in de afgelopen vijf jaar voldoende activiteiten hebt uitgevoerd om uw kennis van het vakgebied te behouden. De stralingsbeschermingsdeskundige heeft daarvoor zelf de verplichting om de benodigde informatie voor een verzoek tot herregistratie te verzamelen en tijdig in te dienen. NVS stelt via de website een document beschikbaar dat behulpzaam kan zijn bij het overzichtelijk vastleggen van de gegevens die nodig zijn voor de herregistratie.

U vindt het bestand hier. Met ANVS is overeengekomen dat dit document mag worden meegestuurd bij de aanvraag voor herregistratie.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.