Concept handreiking I-125

Binnen de NVKF is een subcommissie actief met het voorbereiden van een ‘Richtlijn I-125 bronnen’. Het betreft hier een richtlijn voor het gebruik van ingekapselde jodiumbronnen voor markering in de medische diagnostiek. De NVS heeft begin 2018 aangegeven als één van de relevante betrokken verengingen te willen fungeren als meelezer.
Binnen de vereniging zijn enkele stralingsdeskundigen bereid gevonden de voorgelegde concept handreiking kritisch te bestuderen en van commentaar te voorzien. In september kon het commentaar gebundeld en verstuurd worden. De subcommissie werkt momenteel aan de verwerking van alle ontvangen commentaren.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.