NVS Young Generation Network

Tijdens IRPA 2018 vond ook de lancering van het IRPA Young Generation Network plaats. Afvaardigingen uit verschillende geassocieerde verenigingen (zoals Frankrijk, UK, Oostenrijk en Italië) maken onderdeel uit van het IRPA YGN om gezamenlijk aandacht te besteden aan de startende professional in de ruimste zin van het woord. Het School Event is een mooi voorbeeld van het eerste NVS-initiatief.

Andere verenigingen hebben bijvoorbeeld ook activiteiten georganiseerd op scholen of beroepskeuze-evenementen. Bekijk het IRPA Bulletin voor aanvullende informatie. De NVS heeft ook besloten om deel te nemen aan het YGN en wil graag met betrokken leden nadenken over toekomstige activiteiten in Nederland. Natuurlijk zijn de startende professionals hierbij van harte welkom maar ook de meer ervaren leden die graag nadenken over het aanspreken van de jongere generatie zijn van groot belang. De NVS zal hierbij in ieder geval de leden betrekken die zich hebben ingezet voor het School Event. Als je graag een bijdrage wil leveren en/of goede ideeën hebt met betrekking tot het informeren van de jonge generatie, laat dat dan weten via info@nvs-straling.nl

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.