NVS Young Generation Network

Het IRPA Young Generation Network is een international netwerk van jonge professionals werkzaam in de stralingsbescherming. Het doel is om communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. De officiële lancering van de YGN vindt plaats tijdens het IRPA 2018 congres in Den Haag.

 

Oproep aan alle Young Professionals!
De NVS wil graag polsen of er interesse is om een Nederlandse versie van het Young Generation Network (YGN) op te zetten. De IRPA stimuleert de betrokkenheid van studenten en startende professionals (in de eerste 10 jaar van hun “stralingscarrière”) via het IRPA YGN, dat officieel tijdens het 5de Europese congres geïnitieerd wordt. Bij voldoende interesse voor een Nederlands YGN zou bijvoorbeeld periodiek een netwerkbijeenkomst georganiseerd kunnen worden of kan actief gewerkt worden aan het enthousiasmeren van scholieren en studenten voor ons vakgebied. Ook het afstemmen van bij- en nascholingen op de young professional kan tot de mogelijkheden behoren. Als je het leuk vindt om tot dit netwerk van startende stralingbeschermingsprofessionals te behoren en actief wil nadenken over de mogelijkheden van een dergelijk netwerk neem dan contact met ons op via info@nvs-straling.nl. Als je zelf nog goede suggesties hebt voor activiteiten, dan horen we dat ook graag via dit mailadres.

Als startende professional aan de slag bij IRPA
De “IRPA YGN Leadership Committee” wil graag de jonge stralingsdesbeschermingskundige stimuleren om een bijdrage te leveren aan IRPA-werkgroepen en commissies. Lijkt het je dus leuk om je internationaal in te zetten, je eigen bijdrage te leveren en te leren van de kennis van ervaren professionals, laat het dan weten via info@nvs-straling.nl. Zie document voor aanvullende informatie en reageer vóór 31 mei 2018.

Documenten

 Algemeen
Titel Auteur Type
YGN invitation April 2018 IRPA pdf Download

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.