Teun van Dillen wint Young Professional Award

De NVS heeft in 2015 de Joh Atenbeurs toegekend aan Teun van Dillen om zijn onderzoek tijdens het internationale IRPA congres in Kaapstad te presenteren. Tevens is hij door de NVS voorgedragen voor de Young Professional Award.

RIVM-er Teun van Dillen heeft tijdens dit internationale congres in Kaapstad de tweede prijs gewonnen van de prestigieuze Young Professional Award voor zijn werk aan het SUDOQU-model. Dit model berekent het effect van straling op de gezondheid van werknemers of bevolking na contact met voorwerpen die besmet zijn met radioactiviteit.

Internationale erkenning

Teun van Dillen voelt zich vereerd: “Na de toekenning van de Joh Atenbeurs, is dit een internationale erkenning van mijn werk. De concurrentie was groot en het is echt een eer om deze prijs te winnen. Ik heb mijn model al mogen presenteren aan een groep internationale stralingsexperts. De discussies in Kaapstad inspireren mij om het model verder te ontwikkelen.”

Meer informatie over zijn onderzoek is te vinden op de website van het RIVM.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.