FYSIEK - NVS Najaarssymposium 'Dé RI&E'

FYSIEK - NVS Najaarssymposium

Voorafgegaan door een algemene ledenvergadering

vrijdag 15 november 2024

NBC te Nieuwegein

Het Najaarssymposium zal worden gehouden bij het NBC te Nieuwegein. Het symposium zal op eenzelfde wijze gestalte worden gegeven als te doen gebruikelijk. Dat houdt in dat je bij je inschrijving kunt aangeven of je het symposium fysiek wil bijwonen, dan wel online via een beveiligde livestream met inlog en interactiemogelijkheden. Zowel voor het fysiek volgen als via de livestream wordt een certificaat van deelname afgegeven, goed voor registratiepunten in de categorie ‘Bijwonen symposia’. Het afgelopen Voorjaarssymposium is fysiek bijgewoond door 285 leden en daarnaast hebben 130 leden het symposium online gevolgd.

Het symposium zal worden gevuld met voordrachten rondom het centrale thema ‘Dé RI&E’, de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie op het gebied van straling. In de ochtendsessie zijn bijdragen voorzien van de rol die de RI&E speelt in de ARBO-wetgeving en de ervaringen van de Arbeidsinspectie met betrekking tot de RI&E-Straling. Daarnaast zal worden ingegaan op enkele handreikingen aangaande de RI&E-Straling, waaronder de recentelijk verschenen Nederlandse praktijkrichtlijn NPR 5662. In de middagsessie ligt de nadruk op het opstellen van de RI&E en zullen vertegenwoordigers uit verschillende werkgebieden een toelichting geven op een of enkele bijzondere aspecten in hun RI&E. Het programma staat op dit moment nog in de steigers. Wij houden je via nieuwsbrief en website van onze vorderingen op de hoogte. Noteer wel alvast de datum van 15 november 2024 in je agenda.

De Programmacommissie.

Locatie

NBC
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.