Opleiding Coördinerend Stralingsbeschermingsdeskundige

Maandag 4 december a.s. start de opleiding tot coördinerend stralingsbeschermingsdeskundige. Deze opleiding is bedoeld voor hen die gaan werken op het niveau van coördinerend deskundige of als toezichthouder op isotopenlaboratoria of andere risicovolle toepassingen van ioniserende straling.

De opleiding bestaat uit theorielessen afgewisseld met werkcolleges en practica. Het afrondende examen is op 13 mei. Het is ook mogelijk om één of meerdere modules te volgen als opfriscursus.

 

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.