Refresher TMS

 Is het 3 tot 5 jaar geleden dat u een stralingsopleiding op niveau 4 of niveau 5 heeft gevolgd? Dan wordt het hoog tijd om uw kennis op te frissen door middel van een Refresher. In het Besluit basisveiligheidsnormen stralingsbescherming (Bbs) staat dat degene die een stralingsbron gebruikt en/of hierop toezicht uitoefent, deskundig moet zijn. De TMS dient daarom minimaal eens per vijf jaar na- of bijscholing te volgen. Wij verzorgen de TMS refresher voor:

  • Meet en regeltoepassingen > Klik hier voor meer informatie 
    • Ook beschikbaar in het Engels en Online!

13 juli 2022

10 oktober 2022

11 oktober 2022 (BLENDED LEARNING)

12 oktober 2022 (ENGELS)

  • Industriële Radiografie > Klik hier voor meer informatie 
    17 oktober 2022
  • NORM > Klik hier voor meer informatie 

18 oktober 2022

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.