TMS Industriële Radiografie

De Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming Industriële Radiografie (TMS IR) krijgt tijdens deze opleiding inzicht in de veiligheidsaspecten en in de daarmee samenhangende regelgeving op het gebied van stralingsveiligheid. Voor de TMS IR gaat het vooral om toepassingen met hoogactieve gamma en neutronen bronnen (HASS) en/of röntgenstraling (~300 kV) voor doorlichting. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan radiografie bij de kwaliteitsbeoordeling van laswerk.

Klik hier voor meer informatie.

Startmomenten:

18 - 28 juli 2022

29 augustus - 8 september 2022

12 - 22 september 2022

26 september - 6 oktober 2022 (BLENDED LEARNING)

21 november - 2 december 2022

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.