Nascholing GV: Uitdagingen en valkuilen bij ontwerp en bouw van radiologische ruimtes

Uitdagingen en valkuilen bij ontwerp en bouw van radiologische ruimtes

Bouw- en verbouwprojecten kunnen erg complex zijn waarbij vele problemen overwonnen dienen te worden. Als zo’n project ook nog gepaard gaat met het realiseren van bijvoorbeeld een isotopenlaboratorium of een cyclotronhal wordt zo’n bouw- of verbouwproject helemaal een uitdaging. In deze nascholingsmiddag nemen we u mee langs een aantal grote bouwprojecten en behandelen we enkele uitdagingen en valkuilen bij bouw- en verbouwprojecten van radiologische ruimtes. Centraal zal staan wat uw rol als stralingsdeskundige is in zo’n project en of de stralingsdeskundige dezelfde taal spreekt (of kan spreken) als bijvoorbeeld een manager Bouwzaken of projectleider bouw. In een interactieve sessie zult u meegenomen worden in een bouwproject en zult u uitgedaagd worden om te communiceren met de “bouwer”.

Details over het programma en exacte tijden zullen volgen. Het deelnemersaantal is gelimiteerd tot 50. Stralingsdeskundigen op CD of ACD worden uitgenodigd maar ook de TMS met interesse in bouw- en verbouw projecten is van harte welkom.

 

Concept programma

 

13.00 uur

Opening/introductie

 

13.15 uur

 

 

Projectmanagement vanuit Bouwzaken

Paul Grotens/Mark Cox (Radboud UMC)

13.45 uur

Ontwerpen van een reactor

Natasja Engeltjes (PALLAS reactor)

14.15 uur

Interactieve sessie – omgaan met uitdagingen tijdens het ontwerp- en bouwproces

 

15.00 uur

Pauze

 

15.30 uur

Terugkoppeling groepjes

 

 16.00 uur Cyclotrongebouw: ontwerp en decommissioning 

Leon van Riel (TU/e)

16.30 uur

Projectmanagement als Stralingsdeskundige

Anka van der Velde (Amsterdam UMC)

17.00 uur

Sluiting

 

 

 

Locatie

Jaarbeurs Meetup te Utrecht

Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.